Rosala & Bengtskär bokningsbyrå

I samband med vikingacentret verkar en liten resebyrå, som du kan anlita för att kunna njuta av alla lokala pärlor i ett och samma besök.
Rosala & Bengtskär Bokningsbyrå drivs av företagarna bakom Rosala Vikingacentrum och Bengtskärs fyr. I våra familjeföretags regi har vi upprätthållit dessa enastående sevärdheter i över 20 år, så du kan lita på att både planeringen och genomförandet av din resa ligger i goda händer med erfarenhet och en yrkesskicklighet som byggts upp under alla dessa år. Bokningsbyrån ansvarar fortsättningsvis för bl.a alla bokningar för Rosala Vikingacentrum och Bengtskärs fyr.

Eftersom det hör till vårt koncept att erbjuda förstklassig service åt våra kunder har vi under årens lopp inbegripit mer och mer av det övriga fina utbudet som finns i Hitis skärgård, allt från måltider till aktiviteter och övernattningar. Via oss får du information om alla närområdets intressanta sevärdheter och fina service. Vårt utbud är mångsidigt och mycket flexibelt, eftersom vi kan skräddarsy ett paket av det som är mest av intresse för just dig och din grupp. Vi ordnar resor med flera lokala charterbåtar, från max 11 personer till max 75 personer.

Det finns flera färdigt planerade och beprövade paket som du kan beställa av oss, bland annat ordnar vi en kryssning till Vikingacentret och Bengtskärs fyr dagligen under sommarmånaderna.

Vi kan erbjuda buss-transporter för grupper från hela Finland till Kasnäs, eller hela vägen ut till Rosala / Hitis.

Här är några exempel på sevärdheter, produkter och tjänster:
– Rosala Vikingacentrum
– Bengtskärs fyr
– Örö fort
– Hela Kasnäsudden med spa, restaurang och aktiviteter – ett mycket brett utbud av tjänster
– Restauranger och caféer sommartid: Backom Café (Hitis), Farmors Café (Högsåra)
– Guidade besök till sevärdheter som den vackra S: t Andreas kyrka i Hitis
– Aktiviteter: RIB-båt safaris, dykning, kajakpaddling, fisketurer, vikingatida sporter såsom yxkastning eller en hel vikinga-femkamp

Välkommen att bekanta dig med bokningsbyråns nätbutik Johku!