Bed & Breakfast privatpersoner

Gå för en annorlunda upplevelse på höstlovet eller nästa sommar, och övernatta i vikingastil!

Hövdingahallen Rodeborg i vikingabyn har tre stycken rum som kan bokas för Bed & Breakfast för 1-4 personer. Familjerummen Freke och Gere har fått sina namn efter Odins vargar, och i dem finns två högsängar var. I hövdingens sovrum Björn, som rymmer två personer, får du övernatta på sängar som är replikor av gravfynd från vikingatiden!

Du kan också boka en bäddplats i hövdingahallens stora sal för dig själv. Salens alkover är avskärmade med tyger och varje alkov rymmer bekvämt en person.

Priset för övernattningen är 45,00 – 100,00 € / person beroende på antalet personer och om du väljer rum, tält eller bäddplats. Inträdesavgift 8,00 € / person tillkommer.

En introduktionsguidning och guidekarta över området ingår i inträdesavgiften. Till övernattningspriset hör lakan och handdukar, kvällsbastu samt frukost.

Vikinga-hotellrummen och bäddplatser för privatpersoner kan bokas för den 13-14.5, under sommarsäsongen 1.6-27.8 samt 19-22.10.2023. Check-in till rummen är kl 14.00 och till hallens bäddplatser kl 20.00. Check-out är kl 10.00. Om du vill boka in en grupp som är minst 10 personer, går det bra även övriga datum.

I samband med en övernattning rekommenderar vi naturligtvis en middag på vikingavis! Middagen serveras i hövdingahallen vanligen kl 18.00, och priset är 29,00-48,00 € / person beroende på kvällens meny.

Barn 4-14 år för halva priser.

rosala viking dinner 12

Upplevelsen kan även ges som gåva! Du kan beställa presentkort på nätet, och boka en övernattning och middag på https://rosala.johku.com.