Bed & Breakfast privatpersoner

Gå för en annorlunda upplevelse på höstlovet eller nästa sommar, och övernatta i vikingastil!

Hövdingahallen Rodeborg i vikingabyn har tre stycken rum som kan bokas för Bed & Breakfast för 1-4 personer. Familjerummen Freke och Gere har fått sina namn efter Odins vargar, och i dem finns två högsängar var. I hövdingens sovrum Björn, som rymmer två personer, får du övernatta på sängar som är replikor av gravfynd från vikingatiden!

Du kan också boka en bäddplats i hövdingahallens stora sal för dig själv. Salens alkover är avskärmade med tyger och varje alkov rymmer bekvämt en person.

Priset för övernattningen är 45,00 – 100,00 € / person beroende på antalet personer och om du väljer rum, tält eller bäddplats. Inträdesavgift 8,00 € / person tillkommer.

En introduktionsguidning och guidekarta över området ingår i inträdesavgiften. Till övernattningspriset hör lakan och handdukar, kvällsbastu samt frukost.

Vikinga-hotellrummen och bäddplatser för privatpersoner kan bokas för den 14-15.5, under sommarsäsongen 27.5-28.8 samt 20-23.10 och 17-18.12.2022. Check-in till rummen är kl 14.00 och till hallens bäddplatser kl 20.00. Check-out är kl 10.00. Om du vill boka in en grupp som är minst 10 personer, går det bra även övriga datum.

I samband med en övernattning rekommenderar vi naturligtvis en middag på vikingavis! Middagen serveras i hövdingahallen vanligen kl 18.00, och priset är 29,00-48,00 € / person beroende på kvällens meny.

Barn 4-14 år för halva priser.

rosala viking dinner 12

Upplevelsen kan även ges som gåva! Vår populäraste presentkort innehåller övernattning och middag, men vi kan även skräddarsy paketet enligt dina önskemål.

Du kan boka en övernattning och middag på https://rosala.johku.com. Du kan också fylla i ett bokningsformulär på bokningsbyråns webbsida rosala.net, där du också kan läsa om andra intressanta ställen att besöka medan du är i området!