Konferenspaket

Inspirerad av den historiska omgivningen kan du ordna en effektiv konferens som avslutas med en resa tusen år bakåt i tiden, till den mytomspunna järnåldern. Besöket kan innehålla olika upplevelser, från måltider i hövdingahallen Rodeborg, till aktiviteter som yxkastning i en vikingatida femkamp. Du övernattar som vikingarna, i en unik, rekonstruerad omgivning, men utan att avstå från moderna bekvämligheter.
Vi betjänar på beställning året runt och skräddarsyr paketet enligt dina önskemål. Oavsett om du vill ha ett speciellt kreativt och effektivt sammanträde eller en alldeles unik rekreationsresa, betjänar vi dig med största nöje och en expertis byggd på många års erfarenhet!

I vikingacentrets mötesutrymme och auditorium finns AV-utrustning för möten och seminarier. För konferenser erbjuds paket, som innehåller tur-retur båttransporter från Kasnäs, övernattning i hövdingahallen Rodeborg inklusive representationsbastu och frukost, mötesutrymmen, lunch, kaffe och vikingamiddag. Även dagskonferenser utan övernattning kan ordnas. Pris för övernattningspaket 181-255 € / person beroende på gruppstorlek och program.

Konferensutrymmet passar för mindre grupper upp till 14 personer, eller samma utrymme som auditorium för max 30 personer. Detta kan bokas för möten i samband med övernattning alla dagar från början på april till slutet på oktober.
rosala auditorium 3

Auditoriet som ligger inne i entrébyggnaden rymmer 50 personer, och kan bokas för konferenser utanför turistsäsongen. Då vi möblerar om det till konferensrum rymmer det upp till 20 personer runt samma bord, eller alternativt auditorium med bord för 24 personer.

Introduktionsguidningen med dvd-föreställning, som hör till alla våra program, ges i samma utrymme.

Efter arbetet följer naturligtvis aktiviteter. Du kan boka en rundvandring i vikingabyn med guide, då får ni även prova på att kasta vikingayxa. Den som är hugad på flera vikingatida idrottsgrenar kan boka en hel vikingakamp med yxkastning, pilbågsskytte, dragkamp, styltgång, knivkastning, spjutkastning och / eller frågesport. Pris beroende på mängden grenar och deltagare.

Minimi gruppstorlek 10 personer, alternativt mindre grupper med debitering för 10.
Maximipersonantal:
Auditorium 1: konferensutrymme i styrelsesittning 18-20, skolsittning 24 eller biosittning 50.
Auditorium 2: konferensutrymme i styrelsesittning 12-14 eller biosittning 30.
Övernattning 36.
Övriga program och måltider 90.

Kontakta oss så skräddarsyr vi ett besök som passar just ditt företag!