Bed & Breakfast för grupper

Hövdingahallen var den viktigaste byggnaden i en vikingabosättning. Här hade hövdingen sitt säte och här samlades man för att utöva kulten. Vikingabyn i Rosala har sin egen hövdingahall, Rodeborg. Förutom fester på vikingavis kan man även boka övernattningar. Infällda i sovbritsarna finns maddrasser täckta av linnetyg, för att garantera bästa möjliga kombination av autenticitet och bekvämlighet.

rosala chieftain hall 6

Hövdingahallen har totalt 36 bäddar varav 26 stycken är alkover i stora salen. De är avskärmade med tyger och rymmer bekvämt en person. Dessutom finns ett dubbelrum samt två stycken 4 personers rum. För grupper som vill boka hövdingahallen för övernattning reserveras alltid hela kapaciteten.

Grupp-priset för övernattningen är 55,00 / person (minimi 10 personer), inträdesavgiften 8,00 / person tillkommer. Till övernattningspriset hör lakan och handdukar, kvällsbastu samt frukost.

rosala sauna

Tiderna regleras under sommarsäsongen från juni till augusti av öppethållningen, dvs check-in är kl 20.00 och check-out kl 10.00. Familjerummen Freke, Gere och Björn får man checka in i på eftermiddagen och utcheckning är kl 10.00. Utanför sommarsäsongen kan man komma överens om tiderna beroende på andra bokningar.

Vi tar emot övernattningsbokningar för grupper varje dag året om (minimi gruppstorlek 10 personer), med undantag av en kort period kring årsskiftet, då vi har stängt.

rosala viking dinner 5

I samband med en övernattning för din grupp rekommenderar vi naturligtvis en middag på vikingavis! Dessa kan bokas med eller utan program. Se information om våra Hövdingagille-paket samt middagsmenyerna.

För att boka en övernattning, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon. Du kan också fylla i ett bokningsformulär på bokningsbyråns webbsida rosala.net, där du också kan läsa om andra intressanta ställen att besöka medan du är i området!