Bed & Breakfast för grupper

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Hövdingahallen var den viktigaste byggnaden i en vikingabosättning. Här hade hövdingen sitt säte och här samlades man för att utöva kulten. Vikingabyn i Rosala har sin egen hövdingahall, Rodeborg. Förutom fester på vikingavis kan man även boka övernattningar. Infällda i sovbritsarna finns maddrasser täckta av linnetyg, för att garantera bästa möjliga kombination av autenticitet och bekvämlighet.

rosala chieftain hall 6

Hövdingahallen har totalt 37 bäddar varav 27 stycken är alkover i stora salen. De är avskärmade med tyger och rymmer bekvämt en person. Dessutom finns ett dubbelrum samt två stycken 4 personers rum. För grupper som vill boka hövdingahallen för övernattning reserveras alltid hela kapaciteten.

Grupp-priset för övernattningen är 50,00 / person ( minimi 8 personer ), inträdesavgiften 8,00 / person tillkommer. Till övernattningspriset hör lakan och handdukar, kvällsbastu samt frukost.

rosala sauna

Tiderna regleras under sommarsäsongen 1.6 – 28.8 av öppethållningen, dvs check-in är kl 18.00 och check-out kl 10.00. Familjerummen Freke, Gere och Björn får man checka in i på eftermiddagen och utcheckning är kl 10.00. Utanför sommarsäsongen kan man komma överens om tiderna beroende på andra bokningar.

Vi tar emot övernattningsbokningar för grupper varje dag året om ( minimi gruppstorlek 8 personer ), med undantag av en kort period kring årsskiftet, då vi har stängt.

rosala viking dinner 5

I samband med en övernattning för din grupp rekommenderar vi naturligtvis en middag på vikingavis! Dessa kan bokas med eller utan program. Se information om våra Hövdingagille-paket samt middagsmenyerna.

För att boka en övernattning, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon. Du kan också fylla i ett bokningsformulär på bokningsbyråns webbsida rosala.net, där du också kan läsa om andra intressanta ställen att besöka medan du är i området!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone