Lunch i caféet

Välkommen på lunch till vikingacentrets Café Vindrosen, varje dag från 22.6.2018 till 5.8.2018 kl 11.30-16.00! Ingen förhandsbokning krävs, bara att stiga in! Vi har ingen inträdesavgift till entrébyggnaden där caféet och museishopen ligger, så det går bra att komma på lunch också om du inte vill bekanta dig med vikingabyn just då.

rosala viking centre 5

Lunchmenyerna byts varje vecka. Pris 12,00 / vuxen och 6,00 / barn 4-14 år på vardagar, lördag 18,00 / vuxen och 9,00 / barn och söndag 13,00 / vuxen och 6,50 / barn. I priset ingår kaffe, för ett litet tillägg på 1,00 kan du avnjuta en av våra specialkaffen, från nymalda bönor! Våra utsökta hembakta kaffebröd ej att förglömma. Som dryck till maten rekommenderar vi husets egen Rosala Viking Wheat veteöl, som finns att få endast hos oss! Naturligtvis finns även ett urval andra drycker, något för alla smaker.

Lunchmeny för veckor 28-29

Söndag 15.7
Traditionell fisksoppa med gös, centrets eget skärgårdsbröd

Måndag 16.7
Hemrökt kassler med mörk löksås och ugnsrostad klyftpotatis. Salladsbord med vårt eget bröd

Tisdag 17.7
Coq au Rousal öl med vår egen hemrökt broiler och stekt lökris. Salladsbord och vårt hembakade bröd

Onsdag 18.7
Bygg din egen hamburgare-dag! Maletkött biffar, marinerad lök, hamburger bröd, ostsås, kryddgurka med mera. Stekt potatis, sallader med vårt eget bröd

Torsdag 19.7
Ragnar-dag! Vildsvinsgryta med rotmos. Salladsbord och vårt eget bröd

Fredag 20.7
Pizza bitar Detroit style med skinka och maletkött. Salladsbord med vårt eget bröd

Lördag 21.7
Vikingacentrets skärgårdsbord med rökt fisk, sillar, sallader, janssonsfrestelse, nypotatis och centrets eget skärgårdsbröd

Söndag 22.7
Traditionell fisksoppa med gös, centrets eget skärgårdsbröd

Om du vill avnjuta en lunch i caféet med en större grupp är vi tacksamma för en förhandsbokning. Även information om eventuella allergier och andra specialbehov uppskattar vi att få i förväg, det garanterar en smidig service när ni anländer. Varmt välkomna!

rosala cafe 2