Rosala & Bengtskär matkavaraamo

Viikinkikeskuksen yhteydessä toimii pieni matkatoimisto, jonka palveluja kannattaa hyödyntää päästääkseen nauttimaan kaikista paikallisista helmistä samalla kun käyt Rosalassa.

Rosala & Bengtskär Matkavaraamo on nimensä mukaisesti Rosalan Viikinkikeskuksen ja Bengtskärin majakan yrittäjien rakentama palvelu. Olemme perheyrityksemme puitteissa ylläpitäneet näitä upeita nähtävyyksiä jo yli 20 vuotta, eli voit luottaa siihen että matkasi suunnittelu tapahtuu kokeneillä käsillä ja vankalla ammattitaidolla. Varaamomme vastaa edelleen mm. kaikista varauksista Rosalan Viikinkikeskukseen ja Bengtskärin majakalle.

Koska toimintaperiaatteisiimme kuuluu tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, olemme vuosi vuodelta sisällyttäneet matkoihin yhä monipuolisemmin Hiittisten saariston tarjontaa ruokailuista aktiviteetteihin ja yöpymiseen. Kauttamme saat tietoja ja varauksia kaikkiin lähialueen upeisiin nähtävyyksiin ja palveluihin. Tarjontamme on monipuolinen ja hyvin joustava, koska voimme räätälöidä paikallisista helmistä juuri sinulle ja ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Järjestämme matkoja saarikohteisiin useilla paikallisilla taksiveneillä, pienimpään mahtuu 11 ja suurimpaan 75 henkilöä. Käyttämällä useampia veneitä kerralla mahtuu vielä isommat ryhmät kerralla matkaan.

Valikoimistamme löytyy useita valmiiksi suunniteltuja ja hyväksi havaittuja paketteja, muun muassa järjestämme Saariston loistoreitti-risteilyn Viikinkikeskukseen ja Bengtskärin majakalle kesä-elokuussa.

Voimme sisällyttää pakettiisi linja-autokuljetuksen mistä päin Suomea tahansa Kasnäsiin, tai Rosalaan / Hiittisiin asti autolautalla.

Tässä muutama esimerkki nähtävyyksista, tuotteista ja palveluista:
– Rosalan Viikinkikeskus
– Bengtskärin majakka
– Örön linnakesaari
– Koko Kasnäsin niemi kylpylöineen, ravintoloineen ja aktiviteetteineen – hyvin laaja tarjonta palveluita
– Ravintolat ja kahvilat kesäaikaan: Backom Café (Hiittinen), Farmors Café (Högsåra)
– Opastetut vierailut nähtävyyksin kuten kaunis Pyhän Andreaksen kirkko Hiittisissä
– Aktiviteetteja: RIB-venesafarit, sukellus, kajakkimelonta, kalastusretket, viikinkiaikaiset urheilulajit kuten kirveenheitto tai kokonainen viikinkien viisiottelu

Tervetuloa tutustumaan varaamon verkkokauppa Johkuun!