Museishop

I samband med caféet och receptionen hittar du en liten shopping-pärla i vår museishop med sitt väl uttänkta och speciella urval.

Förutom traditionella souvenirer finns det vikingatida utrustning och olika replikor, allt från dryckeshorn till smidda svärd. Vi samarbetar med hantverkare som är specialiserade på historiska replikor, både i Finland och internationellt. För barn och ungdomar finns ett fint urval vikinga-utrustning som handgjorda leksaksvapen av trä.

Vi håller oss inte heller endast till vikingatiden, utan har även en avdelning skärgårds-produkter som t.ex vackra och noggrant byggda miniatyrer av båtar och skepp, som vi erbjuder till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har ett växande sortiment historiska smycken, allt från keltiska modeller till skandinaviska fynd, samt ett intressant urval böcker om historia och den lokala skärgården. I samarbete med Spikarö och Skärgårdskonfekt erbjuder vi ett både doftande, smakligt och visuellt urval delikatessprodukter.

Vi utvecklar vårt utbud hela tiden och tar gärna emot både feedback och önskemål om nya produkter. Vi tar väldigt gärna fina lokala produkter till försäljning, så om du är hantverkare och tror att dina produkter kunde passa in hos oss, tveka inte att ta kontakt!

Share buttons should go here, somehow...

Välkommen in och ta en titt! I caféet och shopen uppbärs ingen inträdesavgift.