Museomyymälä

Vastaanottorakennuksesta, kahvilamme yhteydestä, löydät pienen ostoshelmen! Museomyymälässämme on tarkkaan suunniteltu ja räätälöity valikoima koruja, replikoita, kirjoja ja leluja.

Perinteisten matkamuistojen lisäksi löydät Suomessa ainutlaatuisen valikoiman viikinkivarusteita ja erilaisia replikoita, monipuolisesti kaikkea juomasarvista taottuihin miekkoihin. Teemme yhteistyötä historiallisiin replikoihin erikoistuneiden käsityöläisten kanssa, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Lapsille ja nuorille löytyy hieno mallisto viikinkivarusteita kuten puisia leluaseita, kilpiä ja tunikoita.

Emme rajoita itseämme ainoastaan viikinkaikaan, vaan tarjolla on myös erilaisia saaristoaiheisia tuotteita, kuten kauniita ja tarkkaan rakennettuja veneiden ja laivojen pienoismalleja. Koruosastolla on yhä laajempi valikoima historiallisia koruja kelttikoruista skandinaavisiin löytöihin, ja kirjahyllystä löytyy mielenkiintoisia opuksia historiasta sekä paikallisesta saaristosta. Makuhermoille suunnattuja mutta myös visuaalisesti houkuttelevia herkkutuotteita tarjoamme teille yhteistyössä Spikarön ja Skärgårdskonfektin kanssa.

Tämä oli pieni poiminta tarjolla olevista erikoisuuksista! Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti, ja otamme mielellämme vastaan sekä palautetta että toivomuksia uusista tuotteista. Suosimme erittäin mielellämme paikallisia käsityöläisiä, joten jos koet että sinulla olisi tarjota meille sopivia tuotteita myyntiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Share buttons should go here, somehow...

Poikkea ihmeessä katsomaan mitä kaikkea meiltä löytyy! Kahvilaan ja museomyymälään pääsee ilman pääsymaksua.