Museomyymälä

Vastaanottorakennuksessa, kahvilan yhteydessä löydät pienen ostoshelmen museomyymälässämme, jossa on tarkkaan suunniteltu ja räätälöity valikoima. Perinteisten matkamuistojen lisäksi löydät Suomessa ainutlaatuisen valikoiman viikinkivarusteita ja erilaisia replikoita, monipuolisesti kaikkea juomasarvista taottuihin miekkoihin. Teemme yhteistyötä historiallisiin replikoihin erikoistuneiden käsityöläisten kanssa, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Lapsille ja nuorille löytyy hieno mallisto viikinkivarusteita kuten puisia leluaseita, kilpiä ja tunikoita.
Emme rajoita itseämme myöskään ainoastaan viikinkaikaan, vaan tarjolla on myös erilaisia saaristo-aiheisia tuotteita, kuten kauniita ja tarkkaan rakennettuja veneiden ja laivojen pienoismalleja hyvin kilpailukykyisin hinnoin. Koruosastolla on yhä laajempi valikoima historiallisia koruja kelttikoruista skandinaavisiin löytöihin, ja kirjahyllystä löytyy mielenkiintoisia opuksia historiasta sekä paikallisesta saaristosta.
Makuhermoille suunnattuja mutta myös visuaalisesti houkuttelevia herkkutuotteita tarjoamme teille yhteistyössä Spikarön ja Skärgårdskonfektin kanssa.

Tämä oli pieni poiminta tarjolla olevista erikoisuuksista! Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti, ja otamme mielellämme vastaan sekä palautetta että toivomuksia uusista tuotteista.
Suosimme erittäin mielellämme paikallisia käsityöläisiä, joten jos koet että sinulla olisi tarjota meille sopivia tuotteita myyntiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Tässä kuvakooste osasta uutuuksia museomyymälässä:

Share buttons should go here, somehow...

Poikkea ihmeessä katsomaan mitä kaikkea meiltä löytyy! Kahvilaan ja museomyymälään pääsee ilman pääsymaksua.