Kahvilan lounas

Tervetuloa lounaalle Viikinkikeskuksen kahvila Tuuliruusuun, joka päivä 21.6-4.8.2019 välisenä aikana klo 11.30-16.00! Ennakkovaraus ei ole välttämätön, astu vapaasti sisään! Vastaanottorakennukseen, jossa kahvila ja museomyymälä sijaitsevat, ei ole pääsymaksua, joten voit huoletta tulla lounaalle vaikka museoon ja viikinkikylään tutustuminen ei olisikaan sinulle ajankohtaista juuri nyt.

rosala viking centre 5

Lounasmenut päivitetään tälle sivulle viikottain. Hinta arkisin 12,00 / aikuinen ja 6,00 / lapsi 4-14 v, lauantaisin 18,00 / aikuinen ja 9,00 / lapsi sekä sunnuntaisin 13,00 / aikuinen ja 6,50 / lapsi.
Hintaan sisältyy kahvi/tee ja pienestä 1 euron lisäveloituksesta voit nauttia erikoiskahvin vasta jauhetuista pavuista! Unohtamatta suussa sulavia kotona leivottuja kahvilan herkkuja.

Ruokajuomaksi suosittelemme ainutlaatuista Rosala Viking Wheat vehnäolutta, jota saa vain meiltä! Toki listalta löytyy muita juomia, jokaiseen makuun.

Tässä kesän 2018 viimeinen ruokalista:

Lounasmenu viikolle 31

Tiistai 31.7
Meidän omaa savukassleria sipulikastikkeella, Aurajuustoperunaa sekä salaattipöytä leivällä

Keskiviikko 1.8
Makaronilaatikko. Salaattipöytä leivällä

Torstai 2.8
Tomaattikeitto aurinkokuivatulla tomaatilla ja valkosipulileipää. Salaattipöytä leivällä

Perjantai 3.8
Pannupihvi ruskeakastikkeella ja perunamuusia. Salaattipöytä leivällä

Lauantai 4.8
Viikinkikeskuksen Lauantai saaristolaispöytä. Savukalaa, sillejä, salaatteja, janssoninkiusausta, uutta perunaa ja omaa leipäämme

Sunnuntai 5.8
Perinteinen saaristolaiskalakeitto kuhalla ja keskuksen omaa leipää

Jos haluat nauttia lounasta isommassa seurueessa, olemme kiitollisia ennakkovarauksesta. Ja ryhmäkoosta riippumatta palvelua nopeuttaa, jos ilmoitat meille etukäteen mahdollisista ruoka-aineallergioista.

Lisäksi tarjoilemme kahvilassa pientä suolaista myös muina aikoina, ja lounasta ryhmille ennakkovarauksesta.

Lämpimästi tervetuloa!

rosala cafe 2


Muutokset lounas- ja juomalistaan ovat mahdollisia.