Kokouspaketit

Rosalan viikinkikylässä aistit aidon tuulahduksen menneiltä ajoilta. Historiallisen ympäristön inspiroimana voit järjestää tehokkaan palaveripäivän, ja sen päätteeksi siirtyä tuhat vuotta ajassa taaksepäin, tarunhohtoiseen rauta-aikaan. Vierailuun voidaan sisällyttää kaikkea elämyksellisestä ruokailusta päällikön halli Rodeborgissa aktiviteetteihin kuten viikinkien viisiottelu kirveenheittokilpailuineen. Yövyt viikinkien tapaan, ainutlaatuisessa rekonstruoidussa ympäristössä, kuitenkin nykyaikaisista mukavuuksista nauttien.
Palvelemme tilauksesta kaikkina vuodenaikoina, ja räätälöimme paketin juuri sinun tarpeittesi mukaan. Oli kyse sitten tuloksellisesta kokousvierailusta tai ikuisesti mieleen jäävästä virkistysmatkasta, palvelemme ilolla ja kokemuksen tuomalla asiantuntemuksella!

Viikinkikeskuksen kokoustilassa on AV-välineet kokouksia ja koulutustilaisuuksia varten. Vuorokauden kokouspaketit sisältävät venekuljetuksen Kasnäsista, yöpymisen päällikön halli Rodeborgissa sisältäen iltasaunan ja aamiaisen, kokoustilat, lounaan, kahvit ja viikinkipäivällisen. Myös päiväkokoukset ilman yöpymistä on toki mahdollista järjestää. Voimme halutessanne varata pakettiin yöpymisen esimerkiksi kylpylähotelli Kasnäsissa.

Edustussaunan yhteydessä oleva kokoustila (kts. Auditorio 2 opaskartalla) sopii pienemmille enintään 14 hengen ryhmille tai auditoriomuodossa enintään 30 henkilölle. Kokoustila voidaan varata koulutuksiin ja kokouksiin ympäri vuoden, joulunaikaa lukuun ottamatta.
rosala auditorium 3

Päärakennuksessa sijaitsevaan auditorioon mahtuu 50 henkilöä. Auditorio voidaan muuntaa 18-20 henkilön kokoustilaksi neuvottelupöydällä tai vaihtoehtoisesti 24 henkilön auditorioksi pöydillä. Suuren auditorion osalta aukioloaikamme saattavat vaikuttaa varaukseen, koska täällä esitetään kaikille vierailijoille näytettävä opastusvideomme. Auditorio on mahdollista saada varmuudella täysipäiväiseen käyttöön lokakuusta huhtikuuhun. Tarjouksiimme sisältyy aina aikatauluehdotus, joka on muokattavissa!

Työn jälkeen seuraa tietysti rentoutumista ja aktiviteetteja. Voit varata opastetun kierroksen viikinkikylään, jolloin saatte myös kokeilla viikinkikirveen heittoa. Hyvä tapa irtautua työstä on myös varata kokonainen viikinkiottelu, johon voidaan sisällyttää kirveenheittoa, jousiammuntaa, köydenvetoa, puujalkakävelyä, veitsenheittoa, keihäänheittoa ja / tai tietokilpailu. Hinta riippuu lajien sekä osallistujien määrästä.

Pakettien minimi ryhmäkoko 10 henkilöä, vaihtoehtoisesti veloitus 10 henkilön mukaan.
Enimmäishenkilömäärät:
Auditorio 1: kokoustila diplomaattimuodossa (kokouspöydällä) 18-20, luokkamuodossa 24 tai luentomuodossa ilman pöytiä 50
Auditorio 2: kokoustila diplomaattimuodossa 12-14 tai luentomuodossa ilman pöytiä 30
Yöpyminen 36
Muut ohjelmat ja ruokailut 90

Ota yhteyttä, niin räätälöimme vierailun joka sopii parhaiten juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!