Majoitus yksityisille ja perheille

Nauti erilaisesta elämyksestä syyslomalla tai ensi kesänä, yövy viikinkien tapaan!

Viikinkikylän päällikön halli Rodeborgissa on kolme erillistä huonetta. Perhehuoneet Freke ja Gere on nimetty Odinin susien mukaan, ja niissä on kummassakin kaksi kerrossänkyä. Päällikön huone Björnissä, johon mahtuu kaksi henkilöä, saat nukkua sängyssä joka on replika viikinkiaikaisesta hautalöydöstä.

Voit varata itsellesi myös vuoteen päällikön hallin suuresta salista. Salin alkovit ovat kankailla erotellut ja jokaiseen alkoviin mahtuu mukavasti yksi henkilö. Jos haluat majoittua matkaavien viikinkien tapaan, suosittelemme kokeilemaan viikinkitelttaamme.

Yöpymisen hinta on 45,00 – 100,00 € / henkilö riippuen henkilömäärästä ja majoitusvaihtoehdosta + pääsymaksu 8,00 € / henkilö.

Pääsymaksu sisältää lyhyen esittelyn sekä alueen opaskartan. Yöpymisen hintaan kuuluu valmiiksi pedatut lakanat ja pyyhkeet, iltasauna sekä aamiainen.

Yksityishenkilöille majoittuminen on mahdollista 13-14.5, kesäkaudella 1.6-27.8. sekä syyslomalla 19-22.10.2023. Majoittuminen huoneisiin tapahtuu klo 14.00 alkaen ja hallin alkoveihin klo 20.00. Majoitustilat luovutetaan klo 10.00 mennessä. Mikäli olet varaamassa vierailua isommalle ryhmälle (vähintään 10 henkilöä), myös muut päivämäärät ovat mahdollisia.

Yöpymisen yhteydessä suosittelemme luonnollisesti myös illallista viikinkien tapaan! Illallinen nautitaan päällikön hallissa tavallisesti klo 18.00 ja sen hinta on 29,00-48,00 € / henkilö riippuen illan menusta.

Lapset (4-14 vuotta) puoleen hintaan.

rosala viking dinner 12

Elämyksen voi hankkia myös lahjaksi! Voit ostaa lahjakortin verkossa ja varata majoituksen ja illallisen sivulla https://rosala.johku.com.