Majoitus yksityisille ja perheille

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Nauti erilaisesta elämyksestä tänä kesänä, ja yövy viikinkien tapaan!

Viikinkikylän päällikön halli Rodeborgissa on kolme erillistä huonetta, joissa voidaan varata yöpymisiä 1-4 henkilölle. Perhehuoneet Freke ja Gere on nimetty Odinin sutten mukaan, ja niissä on kummassakin kaksi kerrossänkyä. Päällikön huone Björnissä, johon mahtuu kaksi henkilöä, saat nukkua sängyssä joka on replika viikinkiaikaisesta hautalöydöstä!

rosala accommodation bjorn

Yöpymisen hinta riippuu henkilömäärästä huoneessa seuraavasti:
1 hengen huone 80,00 € + pääsymaksu
2 hengen huone 120,00 € ( 60,00 / henkilö ) + pääsymaksu
3 hengen huone 165,00 € ( 55,00 / henkilö ) + pääsymaksu
4 hengen huone 200,00 € ( 50,00 / henkilö ) + pääsymaksu
Perhehuone ( 2 aikuista ja 2 lasta ) 150,00 € + pääsymaksu
Perhehuone ( 2 aikuista ja 1 lapsi ) 137,50 € + pääsymaksu

Pääsymaksu on 8,00 / henkilö ja sisältää opastuksen sekä alueen opaskartan. Yöpymisen hintaan kuuluu valmiiksi pedatut lakanat ja pyyhkeet, iltasauna sekä aamiainen.
Kaikki hinnat ovat 4-14-vuotiaille -50%, alle 3-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi.

rosala sauna

Yksityishenkilöiden viikinki-hotellihuoneita varataan kesäkaudella, 2.6 – 26.8.2018. Majoittautuminen huoneisiin tapahtuu klo 14.00 alkaen, ja huoneet luovutetaan klo 10.00. Mikäli olet varaamassa vierailua isommalle ryhmälle ( yli 8 henkilöä ), myös muut päivämäärät ovat mahdollisia. Katso tiedot yöpymisten ryhmävarauksista täältä.

Yöpymisen yhteydessä suosittelemme luonnollisesti myös illallista viikinkien tapaan! Tämän varaamme teille automaattisesti yöpymisvarauksen yhteydessä, mutta sen voi halutessaan myös jättää pois. Yöpyjien illallisen hinta alkaen 25,00 / henkilö.

rosala viking dinner 12

Ota yhteyttä ja tee varaus tai kysy lisätietoja! Voit myös käydä täyttämässä varauskaavakkeen matkavaraamomme sivulla rosala.net, jossa saat myös tietoja ja ehdotuksia muista mielenkiintoisista nähtävyyksistä joissa kannattaa vierailla, kun täälläpäin liikkuu!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone