Majoitus ryhmille

Päällikön halli oli viikinkiasutuksen tärkein rakennus. Se toimi paitsi päälllikön asuintalona ja edustustilana myös uskonnollisten menojen ja juhlien keskuksena. Myös Rosalan viikinkikylällä on oma päällikön halli, Rodeborg. Täällä voi järjestää juhlia viikinkien tapaan, ja hallissa voi myös yöpyä! Suuressa salissa penkkien takana on laverit joiden pehmeät patjat on verhoiltu pellavakankaalla, varmistaaksemme parhaan mahdollisen yhdistelmän autenttisuutta ja mukavuutta.

rosala chieftain hall 6

Päällikön hallissa on yhteensä 36 vuodetta, joista 26 sijaitsee alkoveissa suuressa salissa. Ne ovat kankailla erotellut ja jokaiseen mahtuu mukavasti yksi henkilö. Lisäksi hallissa on kaksi kahden hengen erillistä huonetta, Odinin susien mukaan nimetyt Freke ja Gere, sekä yksi kahden hengen huone, päällikön huone Björn.
Ryhmille jotka varaavat yöpymisen varataan aina koko kapasiteetti.

Ryhmien hinta yöpymiselle on 55,00 / henkilö (vähintään 10 henkilöä), lisäksi veloitetaan pääsymaksu 8,00 / henkilö johon sisältyy lyhyt esittely. Yöpymisen hintaan kuuluu lakanat ja pyyhkeet, iltasauna sekä aamiainen.

rosala sauna

Vilkkaimman matkailukauden aikana kesä-elokuussa majoituksen ajat seuraavat aukioloaikoja, koska päällikön halli on yksi viikinkikylän nähtävyyksistä. Tämä tarkoittaa majoittautumista klo 20 ja hallin luovutusta klo 10. Kesäkauden ulkopuolella check-in ja check-out ajoista sovitaan vapaammin.
Päällikön halli on varattavissa ryhmille joka päivä ympäri vuoden (mini henkilömäärä 10 henkilöä), poikkeuksena vuodenvaihteen aika, jolloin viikinkikeskus pitää hengähdystaukoa.

rosala viking dinner 5

Yöpymisen yhteydessä suosittelemme ryhmällesi tietenkin myös illallista viikinkien tapaan! Illallisen voit varata joko ohjelmallisena pakettina tai ainoastaan ruokailuna.
Katso lisätietoja Päällikön Pidot-paketista sekä illallismenut.

Ota yhteyttä ja tee varaus tai kysy lisätietoja! Voit myös pyytää tarjouksen matkavaraamomme sivulla https://rosala.johku.com/, josta löydät myös vinkkejä seudun muista mielenkiintoisista nähtävyyksistä!