Päällikön Pidot

Viikingit todella tiesivät kuinka juhlitaan! Varaa viikinkikeskuksessa päällikön pidot, niin saat itse kokea kuinka viikingit kestitsivät vieraitaan. Päällikön halleissa tavattiin tärkeiden kokousten ja keskustelujen, mutta myös huvittelun ja hauskanpidon merkeissä.

Runsas ja herkullinen ateria nautitaan puu-päreeltä, ja juomat saviastioista. Tervan tuoksu, hämäryys, muinainen ympäristö, kirveenheitto ja muu ohjelma takaavat juhlille ainutlaatuisen tunnelman.

rosala chieftain hall 14

Päällikön pidot-paketin kesto on 3 tuntia. Kokonaisuuteen sisältyy tervetuliaisopastus, opastettu kierros viikinkikylään, kirveenheitto-ohjelma, viikinkiviitta sekä päivällinen.

Paketin hinta riippuen menusta:
Valkyrian herkut 44,00 € / henkilö
Meren jumalan lahjat 51,00 € / henkilö
Päällikön juhlamenu 63,00 € / henkilö
Joulupöytä viikinkien tapaan 57,00 € / henkilö

rosala viking dinner 12

Hintoihin ei sisälly juomia, poikkeuksena Päällikön juhlamenu johon kuuluu alkumalja. Tarjoilemme olutta, siideriä, lonkeroa sekä viinejä, hunajasimaa unohtamatta! Kesällä 2016 teimme historiaa ja tarjoilimme teille ensimmäistä kertaa ihka omaa oluttamme, Rosala Viking Wheat Beeria! Perinteisin menetelmin valmistettu raikas vehnäolut on tulosta yhteistyöstä paikallisen panimon Rousal Brygghusin kanssa, ja sitä on tarjolla jälleen kesällä.

rosalawheat

Saat kätevästi illallisen keston pidennettyä varaamalla meiltä myös yöpymisen viikinkien tapaan. Yöpyminen tapahtuu päällikön hallissa, osaksi alkoveissa juhlatilan seinustalla ja osaksi erillisissa huoneissa. Katso lisätietoa yöpymisistä täällä.
Kysy myös tarjousta taksivenekuljetuksista mantereelta ja takaisin, ja/tai linja-autokuljetuksista, ovelta ovelle!

Viikinkipidoissa sopiva ryhmäkoko on 10-80 henkilöä päällikön hallissa, suuremmille ryhmille järjestämme joustavasti ratkaisuja juhlatelttojen avulla. Pyydä meiltä tarjous niin autamme sinua järjestämään juhlat, joista vieraasi puhuvat vielä pitkään!