Illallinen päällikön hallissa

Varaa illallinen viikinkien tapaan tunnelmallisessa päällikön hallissa!

Kesä- ja elokuussa sekä syyslomalla ja jouluna herkuttelemme muutamana valikoituna päivänä, heinäkuussa lähes joka päivä. Ei minimi-henkilömäärää eli voit varata ruokailun vaikka yhdelle henkilölle. Tai tuo koko suku, halliin mahtuu mukavasti 80 henkilöä tunnelmoimaan!

Ryhmille järjestämme illallisia myös muina aikoina.

Kattaus on pääsääntöisesti klo 18.00-20.00, poikkeuksena mm. Muinaistulien yö jolloin kattaus on klo 17.15 ja klo 19.30 sekä jouluna klo 16.00.

Heinäkuussa voimme vaihtaa illan menua toiveesi mukaan, jos olet ensimmäinen varaaja. Illallismenujen sisällöt ja hinnat löydät täältä. Ruokalistaan saatetaan tehdä pieniä muutoksia, mutta ruokalajien määrä sekä hinta pysyvät samana. Ruokailujen hinta on lapsille -50%.

Ruokarajoitteet ja muut erityistoivomukset otamme mielellämme huomioon, edellyttäen että saamme tiedot niistä hyvissä ajoin etukäteen.

Voit osallistua päivälliselle ilman pääsymaksua. Jos saman vierailun aikana haluat myös tutustua viikinkikylään ja museoon sekä nähdä esittelyvideon, pääsymaksun hinta sisältäen alueen opaskartan on 8,00 / aikuinen ja 4,00 / lapsi.

Huomioithan, että illallinen täytyy varata ennakkoon! Varauksen voit tehdä osoitteessa https://rosala.johku.com. Toimistomme tavoitat sen aukioloaikojen puitteissa sähköpostitse osoitteessa info@rosala.fi tai puhelimitse numerosta 040 218 2960.

Tervetuloa!