Illallinen päällikön hallissa

Varaa illallinen viikinkien tapaan tunnelmallisessa päällikön hallissa! Kesä- ja elokuussa herkuttelemme muutamana valikoituna päivänä, heinäkuussa lähes joka päivä. Ei minimi-henkilömäärää eli voit varata ruokailun vaikka yhdelle henkilölle. Tai tuo koko suku, halliin mahtuu mukavasti 60 henkilöä tunnelmoimaan!

Ryhmille järjestämme illallisia myös muina vuodenaikoina!

Kattaus on pääsääntöisesti klo 18.00-20.00, poikkeuksena mm. Muinaistulien yö jolloin kattaus on klo 19.00.

Heinäkuussa voimme vaihtaa illan menua toiveesi mukaan, jos olet ensimmäinen varaaja. Illallismenujen sisällöt ja hinnat löydät täältä. Ruokalistaan saatetaan tehdä pieniä muutoksia, mutta ruokalajien määrä sekä hinta pysyvät samana. Ruokailujen hinta on lapsille -50%.

Ruokarajoitteet ja muut erityistoivomukset otamme mielellämme huomioon, edellyttäen että saamme tiedon niistä etukäteen.

Voit osallistua päivälliselle ilman pääsymaksua. Jos saman vierailun aikana haluat myös tutustua viikinkikylään ja museoon sekä nähdä esittelyvideon, pääsymaksun hinta sisältäen alueen opaskartan on 8,00 / aikuinen ja 4,00 / lapsi.

Huomioithan, että illallinen täytyy varata ennakkoon! Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@rosala.fi tai puhelimitse numeroon 040 218 2960.

Tervetuloa!