Ajankohtaista

Syysloma viikinkikylässä

Tervetuloa tutkimaan viikinkikylää syyslomalla! Voit muun muassa sovittaa soturin varusteita, miekkailla ja pelata varpaa, tai rentoutua ja nauttia tunnelmasta.

Viikinkikeskus ja kahvila ovat avoinna syyslomalla 18-19.10.2019 klo 10.00-16.00, lounasaika klo 11.30-16.00. Katso kaikki aukioloajat täältä, ja varaa yöpyminen täältä.

Kahvila Tuuliruusun aamiainen

Tänä kesänä myös muilla kuin ryhmillä ja viikinkikylässä yöpyvillä on mahdollisuus nauttia kahvila Tuuliruusun herkullisesta aamiaisesta. Aamiainen katetaan seisovaan pöytään valikoituina päivinä klo 9.00, ja päiviä avataan lisää sitä mukaa kun saamme majoitusvarauksia. Lue lisää ja tee varaus: rosala.johku.com

Viikinkien talvikisat

Viikinkikeskuksen kaikkien aikojen ensimmäiset Viikinkien talvikisat järjestetään lauantaina 23.2.2019! Uusi tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheelle. Lue lisää

Polkupyörien vuokraus

Nyt voit vuokrata meiltä polkupyörän! Meille voit myös palauttaa toiselta Carfieldin yhteistyökumppanilta vuokraamasi pyörän. Vuokrapyörä sopii hyvin niin lyhyisiin kuin pitkiinkin matkoihin – pyöräile vaikka koko Rannikkoreitti! Katso hinnat täältä ja lisätietoja pyörävuokraamosta Carfieldin sivulta.

Illallisia päällikön halli Rodeborgissa heinäkuussa 

Uutuus: Nyt voit myös yksityishenkilönä varata illallisen viikinkien tapaan päällikön halli Rodeborgissa, joka ilta klo 18.00 koko heinäkuun! Ei minimi-henkilömäärää, varauksen voit tehdä vaikka yhdelle henkilölle, tai tuo mukanasi koko suku, 60 henkilöä mahtuu mukavasti kerralla!

Lue lisää

Archipelago HopOn HopOff

Saaristoon kulkeminen helpottuu, yhteyksiin tulee kesäksi 2017 tervetullut lisä! Archipelago HopOn HopOff on täysin uusi konsepti, jonka avulla voit helposti varata ja toteuttaa päivän tai vaikka viikon lomareissun saaristoelämyksillä. Esimerkiksi Rosalan Viikinkikeskukseen pääset heinäkuussa torstaisin Helsingistä asti yhdellä istumalla!

Yöpymisen yhteydessä voit hyödyntää kuljetusta la-su majoituksella, tai jos viihdyt pitempään ja haluat ehtiä katselemaan myös alueen muita elämyksiä, voit saapua torstaina ja lähteä sunnuntaina! Vinkkejä matkan suunnitteluun löydät mm. matkavaraamomme sivulta.

Tapahtumat

Vuoden 2017 tapahtumakalenteri on nyt päivitetty!

Juuri nyt

Hiittisten ja Rosalan Joulukierros on jo aivan nurkan takana! Lue lisää

Rosala Viking Wheat Beer
Viikinkikeskus tekee ylpeänä historiaa ja pääsee kesällä 2016 ensi kertaa esittelemään oman oluen! Vierailjamme pääsevät maistamaan perinteisin menetelmin valmistettua raikasta vehnäolutta, joka on kehitetty yhteistyössä paikallisen pienpanimon Rousal Brygghusin kanssa.

Oma vehnäoluemme sai niin innostuneen vastaanoton, että se loppui tältä vuodelta jo ennen aikojaan! Ensi vuonna sitä on taas tarjolla, nyt tarjoilemme hanasta sen sijaan toista Rousal Brygghusin erikoisuutta, vaaleata Single Malt lageria.

rosalawheat centrerad

Päällikön hallin herkulliset uudet viikinkimenut
Haluamme kehittää palveluamme myös ravintolapuolella, ja olemme nyt kehittäneet teille kolme uutta ruokalistaa, joiden välillä saatte valita kun varaatte meiltä pidot viikinkien tapaan! Lue tästä, mitä kaikkea pääset kokemaan Päällikön pidoissa! Uudet ruokalistat löydät täältä.

Uusia aktiviteetteja – Arkeologinen koekaivaus
Tutustutaan arkeologiseen malli-kaivaukseen oppaan johdolla, ja kokeillaan muun muassa metallinpaljastinta. Opas kertoo viikinkikeskuksen taustalla olevista kaivauksista ja esittelee kuinka arkeologisilla kaivauksilla toimitaan. Ohjelma sopii sekä aikuisille että leirikouluille, ota yhteyttä ja tee varaus!

Tämän vuoden tapahtumakalenterin löydät täältä, ja alla linkit tapahtumien omille sivuille facebookissa:

Tässä voit saada esimakua muutamista uutuuksistamme, muun muassa museomyymälän uusista tuotteista!

Share buttons should go here, somehow...