Ajankohtaista

Pop-Up Junnulabra 5-6.7.2023

Oletko kiinnostunut meribiologiasta? Vietä hetki saaristotutkijana! Pop-Up Junnulabra Viikinkikeskuksella ke 5.7. klo 14-18 & to 6.7. klo 10-13.30.

Matkamessut 2023

Osallistumme Matkamessuille, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 20-22.1.2023. Tervetuloa osastolle 6n2 kuulemaan Viikinkikeskuksen ja Kemiönsaaren tarjonnasta!

Tervetuloa pyöräilijä-merkki

Kahvilallemme myönnettiin kesällä 2022 Tervetuloa pyöräilijä-tunnus! Löydät lisätietoa Welcome Cyclist-ohjelmasta ja kaikki merkin saaneet yritykset sivulta bikeland.fi.

Joulu viikinkien tapaan

Tervetuloa juhlimaan joulua kanssamme viikinkikylään lauantaina 18.12.2021! Osallistu hauskaan ohjelmaan ja nauti herkullisen joulupöydän antimista viikinkien tapaan.

Syysloma viikinkikylässä

Tervetuloa tutkimaan viikinkikylää syyslomalla! Voit muun muassa sovittaa soturin varusteita, miekkailla ja pelata varpaa, tai rentoutua ja nauttia tunnelmasta.

Viikinkikeskus ja kahvila ovat avoinna syyslomalla 18-19.10.2019 klo 10.00-16.00, lounasaika klo 11.30-16.00. Katso viikinkikylän aukioloajat, ja varaa majoitus netissä.

Kahvila Tuuliruusun aamiainen

Tänä kesänä myös muilla kuin ryhmillä ja viikinkikylässä yöpyvillä on mahdollisuus nauttia kahvila Tuuliruusun herkullisesta aamiaisesta. Aamiainen katetaan seisovaan pöytään valikoituina päivinä klo 9.00, ja päiviä avataan lisää sitä mukaa kun saamme majoitusvarauksia. Lue lisää ja varaa aamiainen verkossa

Viikinkien talvikisat

Viikinkikeskuksen kaikkien aikojen ensimmäiset Viikinkien talvikisat järjestetään lauantaina 23.2.2019! Uusi tapahtuma sopii erinomaisesti koko perheelle.

Polkupyörien vuokraus

Nyt voit vuokrata meiltä polkupyörän! Meille voit myös palauttaa toiselta Carfieldin yhteistyökumppanilta vuokraamasi pyörän. Vuokrapyörä sopii hyvin niin lyhyisiin kuin pitkiinkin matkoihin – pyöräile vaikka koko Rannikkoreitti! Katso vuokrapyörien hinnat ja lue lisää pyörävuokraamo Carfieldista.

Illallinen päällikön halli Rodeborgissa

Uutuus: Nyt voit myös yksityishenkilönä nauttia illallista tunnelmallisessa päällikön halli Rodeborgissa! Herkuttelemme kesäiltoina klo 18.00, ja myös esim. syyslomalla. Ei minimi-henkilömäärää, varauksen voit tehdä vaikka yhdelle henkilölle, tai tuo mukanasi koko suku, 80 henkilöä mahtuu mukavasti kerralla! Varaa illallinen viikinkien tapaan

Archipelago HopOn HopOff

Saaristoon kulkeminen helpottuu, yhteyksiin tulee kesäksi 2017 tervetullut lisä! Archipelago HopOn HopOff on täysin uusi konsepti, jonka avulla voit helposti varata ja toteuttaa päivän tai vaikka viikon lomareissun saaristoelämyksillä. Esimerkiksi Rosalan Viikinkikeskukseen pääset heinäkuussa torstaisin Helsingistä asti yhdellä istumalla!

Yöpymisen yhteydessä voit hyödyntää kuljetusta la-su majoituksella, tai jos viihdyt pitempään ja haluat ehtiä katselemaan myös alueen muita elämyksiä, voit saapua torstaina ja lähteä sunnuntaina! Vinkkejä matkan suunnitteluun löydät mm. matkavaraamomme sivulta.

Tapahtumat

Vuoden 2017 tapahtumakalenteri on nyt päivitetty!

Löydät tapahtumat myös Facebookista:

Saarten joulukierros

Hiittisten ja Rosalan Joulukierros on jo aivan nurkan takana. Tervetuloa nauttimaan joulun tunnelmasta!

Rosala Viking Wheat Beer

Viikinkikeskus tekee ylpeänä historiaa ja pääsee kesällä 2016 ensi kertaa esittelemään oman oluen! Vierailjamme pääsevät maistamaan perinteisin menetelmin valmistettua raikasta vehnäolutta, joka on kehitetty yhteistyössä paikallisen pienpanimon Rousal Brygghusin kanssa.

Oma vehnäoluemme sai niin innostuneen vastaanoton, että se loppui tältä vuodelta jo ennen aikojaan! Ensi vuonna sitä on taas tarjolla, nyt tarjoilemme hanasta sen sijaan toista Rousal Brygghusin erikoisuutta, vaaleata Single Malt lageria.

rosalawheat centrerad

Päällikön hallin herkulliset viikinkimenut

Haluamme kehittää palveluamme myös ravintolapuolella, ja olemme nyt kehittäneet teille kolme uutta ruokalistaa, joiden välillä saatte valita kun varaatte meiltä pidot viikinkien tapaan! Lue, mitä kaikkea pääset kokemaan Päällikön pidoissa!

Uusia aktiviteetteja – Arkeologinen koekaivaus

Tutustutaan arkeologiseen malli-kaivaukseen oppaan johdolla, ja kokeillaan muun muassa metallinpaljastinta. Opas kertoo viikinkikeskuksen taustalla olevista kaivauksista ja esittelee kuinka arkeologisilla kaivauksilla toimitaan. Ohjelma sopii niin aikuisryhmille kuin leirikouluillekin, ota yhteyttä ja tee varaus!

Tässä voit saada esimakua muutamista uutuuksistamme 2016, muun muassa museomyymälän uusista tuotteista!

Share buttons should go here, somehow...