Kahvilan lounas

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Tervetuloa lounaalle viikinkikeskuksen kahvila Tuuliruusuun, joka päivä 23.6-6.8.2017 välisenä aikana, klo 11.30-16.00! Ennakkovarausta ei tarvita, astu vapaasti sisään! Vastaanottorakennukseen, jossa kahvila ja museomyymälä sijaitsee, ei myöskään ole pääsymaksua, joten voit huoletta tulla lounaalle myös jos museoon ja viikinkikylään tutustuminen ei ole sinulle ajankohtaista juuri nyt.

rosala viking centre 5

Lounasmenut päivitetään tälle sivulle viikottain. Hinta arkisin 11,00 / aikuinen ja 5,50 / lapsi 4-14 v, lauantaisin 16,00 / aikuinen ja 8,00 / lapsi sekä sunnuntaisin 13,00 / aikuinen ja 6,50 / lapsi. Hintaan sisältyy kahvi, ja pienestä 1 euron lisäveloituksesta voit nauttia erikoiskahvin, vasta jauhetuista pavuista! Unohtamatta suussa sulavia kotona leivottuja kahvilan herkkuja.

Ruokajuomaksi suosittelemme ainutlaatuista Rosala Viking Wheat vehnäolutta, jota saa vain meiltä! Toki listalta löytyy muita juomia, jokaiseen makuun.

Lounasmenu viikolle 30

Maanantai 24.7
Parsakaali-juustokeitto karamellisoidulla pekonilla

Tiistai 25.7
Kassler-kiusaus Rosalassa savustetulla lihalla

Keskiviikko 26.7
Lammas-lihapullat ruskeakastikkeella ja perunamuusilla

Torstai 27.7
Vuohenjuusto-tomaattikeitto valkosipulileivällä

Perjantai 28.7
Savustetut broilerinkoivet bbq-kastikkeella ja persiljariisillä

Lauantai 29.7
Saaristolaisbuffet

Sunnuntai 30.7
Kuha-ahvenkeitto ja saaristolaisleipä

Jos haluat nauttia lounasta isommassa seurueessa, olemme kiitollisia ennakkovarauksesta. Ja ryhmäkoosta riippumatta palvelua nopeuttaa, jos ilmoitat meille etukäteen mahdollisista ruoka-aineallergioista. Lämpimästi tervetuloa!

rosala cafe 2

cafe dryckeslista

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone