Bellman-ilta päällikön hallissa

Perjantaina 13.7.2018 klo 18.00 katamme viikinki-päivällisen päällikön halli Rodeborgissa, ja nautimme yhdessä maistuvasta ruoasta ja ohjelmasta.

rosala viking dinner 5

Pentti Hildén esittää luutulla itseään säestäen valikoiman Carl Michael Bellmanin (1740-1795) lauluja.
Teemana on pastoraali eli paimenidylli jossa luonnonelementit ja ihanat sävelmät johdattavat meidät nauttimaan hetkestä, astumaan Bacchusen ja Fröjan, viinin ja rakkauden jumalten valtakuntiin. Laulut esitetään valtaosin alkukielellä ruotsiksi mutta suomenkieliset huomioidaan juonnoissa jotka johdattavat Bellmanin aikakauteen ja maailmaan.

PENTTI HILDÉN, GUITARIST, 2013

Seisova pöytä viikinkien tapaan koostuu juuresmuhennoksesta, vihanneksista, savukalasta sekä mm. oluella ja katajanmarjoilla marinoidusta paistista. Ruokajuomana vesi ja lisukkeena saaristolaislimppu. Muita juomia kuten esimerkiksi viiniä ja paikallista Rousal Brygghus-olutta on myytävänä. Jälkiruuaksi nautitaan kahvia ja kakkua.

Illallisen ja ohjelman hinta on 35,00 / aikuinen, 4-14-vuotiaat lapset puoleen hintaan.

Muista varata paikkasi ennakkoon! Varaa osoitteesta info@rosala.fi tai puh 040-2182960. Ilmoitathan meille etukäteen mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Vierailun voit maksaa joko pankkisiirrolla ennakkoon ( maksutiedot sähköpostiisi saapuvassa varausvahvistuksessa ) tai viikinkikeskuksen vastaanottoon milloin tahansa ennen 13.7.

Tapahtumaan voit osallistua myös vaikka saavut mantereelta, sillä viimeinen lautta Långnäsista takaisin lähtee klo 20.00.

Tervetuloa!