Bellman-afton i hövdingahallen

Fredagen den 13.7.2018 kl 18.00 dukar vi upp ett vikingabord i hövdingahallen Rodeborg, och njuter tillsammans av en smaklig middag med program.

rosala viking dinner 5

Pentti Hildén framför Fredmans epistlar och sånger av Carl Michael Bellman (1740-1795).

Teemat är pastoral eller herdeidyll där naturelement och och sköna toner leder oss att njuta av ögonblicket; stiga in i Bacchus och Fröjas riken. Pentti Hildén sjunger, spelar luta och med små anekdoter för han publiken in i Bellmans epok och värld.

PENTTI HILDÉN, GUITARIST, 2013

Stående bordet på vikingavis består av rotmos, grönsaker, rökt fisk samt stek marinerad med bl.a öl och enbär. Skärgårdslimpa och vatten hör till, övriga drycker finns att köpa, som t.ex vin och det lokala Rousal Brygghus-ölet. Till efterrätt blir det kaffe och kaka.

Paketpris för middag och underhållning är 35,00 / vuxen, barn 4-14 år halva priset.
Besöket kan betalas antingen med bankgiro i förväg ( information i bokningsbekräftelse som du får per e-post ) eller till receptionen på vikingacentret när som helst före den 13.7.

Du hinner med på evenemanget även om du kommer från fastlandet, sista färjan från Långnäs går kl 20.00.

Observera förhandsbokning! Kontakta oss på info@rosala.fi eller tel 040-2182960 för att boka platser. Meddela oss på förhand i fall du har några mat-allergier som bör beaktas. Du kan också fylla i formuläret nedan och skicka det till oss, så svarar vi med en bekräftelse på e-post.

Välkommen!