Bellman-afton i hövdingahallen

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone

Fredagen den 8.7.2016 kl 18.00 dukar vi upp ett vikingabord i hövdingahallen Rodeborg, och njuter tillsammans av en smaklig middag med program.

rosala viking dinner 5

Pentti Hildén framför Fredmans epistlar och sånger av Carl Michael Bellman (1740-1795).

Teemat är pastoral eller herdeidyll där naturelement och och sköna toner leder oss att njuta av ögonblicket; stiga in i Bacchus och Fröjas riken. Pentti Hildén sjunger, spelar luta och med små anekdoter för han publiken in i Bellmans epok och värld.

PENTTI HILDÉN, GUITARIST, 2013

Stående bordet på vikingavis består av rotmos, grönsaker, rökt fisk samt stek marinerad med bl.a öl och enbär. Rosala-limpa och vatten hör till, övriga drycker finns att köpa, som t.ex vin och det lokala Rousal Brygghus-ölet. Till efterrätt blir det kaffe och kaka.

Paketpris för middag och underhållning är 35,00 / vuxen, barn 4-14 år halva priset.
Besöket kan betalas antingen med bankgiro i förväg ( information i bokningsbekräftelse som du får per e-post ) eller till receptionen på vikingacentret när som helst före den 8.7, vi har öppet varje dag kl 10.00-18.00.

Du hinner med på evenemanget även om du kommer från fastlandet, sista färjan från Långnäs går kl 20.00.

Observera förhandsbokning! Kontakta oss på info@rosala.fi eller tel 02-4667227 för att boka platser. Meddela oss på förhand i fall du har några mat-allergier som bör beaktas. Du kan också fylla i formuläret nedan och skicka det till oss, så svarar vi med en bekräftelse på e-post.

Välkommen!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Email this to someone